Τα έργα μας

Home Projects & Solutions

Κατασκευή | Αποπεράτωση | Ανακαίνιση

Η Home Projects & Solutions Σαμιώτης Γεώργιος, βρίσκεται πάντοτε στην κορυφή του κατασκευαστικού κλάδου προσφέροντας κορυφαίες υπηρεσίες στους πελάτες της!

Χάρη στην άρτια τεχνική μας κατάρτιση είμαστε σε θέση να αναλάβουμε και να αποπερατώσουμε οποιοδήποτε έργο άμεσα και υπεύθυνα, ανεξάρτητα από την πολυπλοκότητα! 

Παρακάτω, ακολουθεί ένα δείγμα από μερικά ολοκληρωμένα μας έργα. Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιπλέον υλικό, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο SamiotisSolutions@gmail.com, ώστε να σας το παρέχουμε!

Home Projects & Solutions

Αναγν. Ζουρίδη 6,

Ηράκλειο Κρήτης Τ.Κ 71409

Ώρες Επικοινωνίας

Δευτέρα-Παρασκευή
08:00-17:00

Υπεύθυνος Επικοινωνίας

Σαμιώτης Γιώργος | Πολιτικός Μηχανικός

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Με σύμμαχό μας την πολυετή εμπειρία, την εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών και την εκμετάλλευση όλων των σύγχρονων τεχνολογιών, σας προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες αναφορικά με τις ανακαινίσεις κτηρίων- γρήγορα και υπεύθυνα!

ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ

Με σύμμαχό μας την πολυετή εμπειρία, την εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών και την εκμετάλλευση όλων των σύγχρονων τεχνολογιών, σας προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες αναφορικά με τις αναπαλαιώσεις κτηρίων- γρήγορα και υπεύθυνα!

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

Με σύμμαχό μας την πολυετή εμπειρία, την εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών και την εκμετάλλευση όλων των σύγχρονων τεχνολογιών, σας προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες αναφορικά με τις επισκευές κτηρίων- γρήγορα και υπεύθυνα!

ΝΕΟΔΜΗΤΑ

Με σύμμαχό μας την πολυετή εμπειρία, την εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών και την εκμετάλλευση όλων των σύγχρονων τεχνολογιών, σας προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες αναφορικά με τα νεόδμητα- γρήγορα και υπεύθυνα!

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

Με σύμμαχό μας την πολυετή εμπειρία, την εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών και την εκμετάλλευση όλων των σύγχρονων τεχνολογιών, σας προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες αναφορικά με ενεργειακή αναβάθμιση κτηρίων- γρήγορα και υπεύθυνα!

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΙΣΙΝΑΣ

Με σύμμαχό μας την πολυετή εμπειρία, την εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών και την εκμετάλλευση όλων των σύγχρονων τεχνολογιών, σας προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες αναφορικά με την κατασκευή πισίνας- γρήγορα και υπεύθυνα!